Αρχική > Ο συνδυασμός > Μιχάλης Δεσποτάκης

<< Επιστροφή

Μιχάλης Δεσποτάκης

Λέγομαι  Μιχάλης Δεσποτάκης του Γεωργίου και της Ευαγγελίας ,είμαι 36 χρονών και παντρεμένος με την Σταματία Χαλεπά του Ευαγγέλου και έχουμε ένα αγοράκι  3 χρονών τον Γεώργιο.   Την στρατιωτική μου θητεία την ολοκλήρωσα στην Αεροπορία στην ειδικότητα του πυροβολητή.

Αποφοίτησα από το 1ό Γενικό Λύκειο Χαλκίδας ,στην συνέχεια τελείωσα το Ι.Ε.Κ. τραπεζικών εργασιών στη  Χαλκίδα και το Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και έπειτα  σπούδασα Θεολογία στην Ανώτατη Εκκλησιαστική  Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στη Θεσσαλονίκη ,πήρα  Δίπλωμα Παλαιογραφίας (Ι.Μ. Θεσσαλονίκης-Κέντρο Αγιολογικών μελετών Μονής Αγίας Θεοδώρας) και παρακολούθησα  από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του    Δήμου Θεσσαλονίκης τα σεμινάρια στην Οικονομία-Διοίκηση και Ιστορία-Αρχαιολογία-Τέχνη. Επίσης έχω παρακολουθήσει υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος   αντιαιρετικό σεμινάριο διετούς διάρκειας και  σεμινάρια της ειδικής σχολής κατασκηνωτικών στελεχών της Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στη Θεσσαλονίκη δούλεψα ως πωλητής  σε μεσιτικό γραφείο και στα πολυκαταστήματα Φωκάς, σημαντική επίσης είναι η περίοδος που βρέθηκα στην Σουηδία στην πόλη Κάλμαρ και για 2 χρόνια ήμουν συνεργάτης  ως  μικρομέτοχος σε ένα εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας καφέ. Η τελευταία μου εργασία ήταν στο τμήμα πιστωτικών καρτώv  ( direct sales) της CITIBANK. Η ενασχόληση μου με την Βυζαντινή Μουσική μου έχει προσφέρει την θέση του Δεξιού Ιεροψάλτη στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου τα τελευταία 4 χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα αλλά πιστεύω ότι το όραμα και τα όνειρα των νέων ανθρώπων μακριά από παλιές ιδεολογίες μπορούν να δώσουν μια νέα πνοή στον τόπο μας.
 
 

top