Αρχική > Ο συνδυασμός > Παναγιώτης Καράβας

<< Επιστροφή

Παναγιώτης Καράβας

Γεννήθηκα το 1983 και μεγάλωσα στη Χαλκίδα, στη συνοικία της Κανήθου. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Κανήθου το 2001. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με κατεύθυνση Ελληνικής Φιλολογίας. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, ολοκλήρωσα στο ίδιο τμήμα το Master Εύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας το 2008. Μιλώ δύο ξενες γλώσσες (Αγγλικά – Γερμανικά). Έχω εργαστεί στα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν. Θεσσαλίας, σε αρχαιολογικές ανασκαφές και τα τελευταία τέσσερα έτη διδάσκω φιλολογικά μαθήματα στη Χαλκίδα.

Μεταξύ άλλων, διετέλεσα:

-         Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Χαλκιδέων, 2000-2004.

-         Μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Περιδιαβαίνοντας τη Χαλκίδα, Ιστορικά και Νεοκλασικά Κτίρια», Μάιος 1998. 

-        Αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βόλου, 2003.

 -        Γραμματέας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 -         Μέλος του Επιστημονικού Περιοδικού «Μνήμων».

 -         Μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφοαίρου Ν. Εύβοιας, 1999-2002.

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

σε μια περίοδο που συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές γύρω μας, είναι πλέον καιρός, εμείς οι νέοι, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που μας κληροδότησαν. Με νέες ιδέες, ενδιαφέρον για τον τόπο μας, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με σοβαρότητα και συνέπεια, ας ενώσουμε όλοι μαζί την φωνή και την ψήφο μας, για να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις.

Οι παλιοί ηγούνται, οι ΝΕΟΙ προηγούνται...

Φιλικά,

 Πάνος Καράβας

Τηλ. 6977290956 – e-mail: pan_karav@yahoo.gr

 
 

top