Αρχική > Ο συνδυασμός > Ελένη Μιτζιφίρη

<< Επιστροφή

Ελένη Μιτζιφίρη

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα και τελείωσα τη βασική μου εκπαίδευση στα σχολεία της Ν. Αρτάκης.

 -1989  Συμμετέχω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης γυναικών 4η θέση( 1η Ελληνική συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης γυναικών)- Μαρτινί Ελβετίας

 - 1990 Συμμετέχω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης γυναικών 3η θέση – Λούλεο Σουηδίας

 - 1993 Συμμετέχω σε Διεθνές τουρνουά πάλης γυναικών 2η θέση- Τουρκουόνγκ Γαλλίας

           -1994 Πρώτο πτυχίο Τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού

 (ΤΕΦΑΑΑθήνα)

           -1995 Ιδρύω  αθλητικό σωματείο με την επωνυμία: “ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ στο οποίο και προεδρεύω.

          - 1996 Επαναλειτουργώ τα προγράμματα Μαζικού αθλητισμού ως επιστημονικά υπεύθυνη και παράλληλα γίνομαι και μέλος των κριτών καλαθοσφαίρισης.

          - 1997 Εργάζομαι ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, στο Τμήμα Αθλητικής Διευκόλυνσης( ΤΑΔ ) του νομού στο άθλημα της πάλης μέχρι και το 2004.

            -1999 Εκπροσωπώ τον Δήμο Ν. Αρτάκης σε συνέδριο για την εκλογή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαζικού Αθλητισμού και συμμετέχω σε συνέδριο για τον αθλητικό σχεδιασμό των πόλεων για τους Ολυμπιακούς του 2004. Την ίδια χρονιά γίνομαι Εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό και φθάνω μέχρι υπαρχηγός του σώματος Σαμαρειτών, παραρτήματος Χαλκίδας.

            -2002 Τιμήθηκα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης( FILA) για την προσφορά μου στη γυναικεία πάλη, καθώς και από τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης, για την προσφορά μου στον αθλητισμό και τον εθελοντισμό.

Παράλληλα γίνομαι και μέλος της επιτροπής αξιολόγησης του ανωτέρου συνδέσμου.

            -2003 Γίνομαι Μέλος της Τοπικής Επιτροπής Πάλης, Αν.  Στερεάς- Εύβοιας(ΤΕΠΑΣΕ), όπως και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες ( ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) του νομού Ευβοίας.

            -2004 Γίνομαι Εθελόντρια στο ¨¨ Δίκτυο Εθελοντών¨¨ του Δήμου Χαλκιδέων και εθελόντρια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

            -2005 Συμμετέχω στο πρόγραμμα της Νομαρχίας¨¨ Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους¨¨ καθώς και σε πρόγραμμα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ για την επανένταξη απεξαρτημένων ατόμων μέσω του αθλητισμού.

           

-2005-2006: Διορίζομαι  στην Πρωτοβαθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

-2006 Εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος

-2007 Αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Ν. Αρτάκης, αντιπροέδρος στο δημοτικό στάδιο και στον οργανισμό νεολαίας και άθλησης, καθώς και υπεύθυνη πολιτικής προστασίας του δήμου όπως και πρόεδρος σχολικής επιτροπής 4ου δημοτικού σχολείου και 4ου νηπιαγωγείου.

 

-2007 Διοργανώνω το πρόγραμμα σε συνεργασία με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ-ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.  « Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους»(από 01-10-2007 έως 03/12/2007) που αφορούσε εκπαίδευση εθελοντών.

2008 Συμμετέχω ως υπεύθυνη από τον Δήμο,  στο Διαδημοτικό δίκτυο υγείας καθώς και στο  1ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα: ¨ Εθελοντισμός και Τοπική Αυτοδιοίκησ稨 ,  στο Υπουργείο Υγείας.

            Όπως επίσης  και  στο συνέδριο με θέμα: ¨ Σχολείο και Τοπική  Αυτοδιοίκηση ¨¨Υποχρέωση ή Δημιουργίᨨ  ,  στη Βέροια.

-2009 Συμμετέχω ως υπεύθυνη από τον Δήμο, σε δύο διαδημοτικά δίκτυα, στο ¨¨ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ¨¨ που αφορούσε  πολιτιστικά και περιβαλλοντικά θέματα καθώς και στο ΣΥΝ ΟΤΑ, που αφορούσε την δυνατότητα συμμετοχής σε έργα ΕΣΠΑ.

-2010-2011: Οργανική 1ο ΔΣΧ Ερέτριας, Απόσπαση 3ο Ν. Αρτάκης.

-2011-2014  Δ/ντρια  ολοήμερου Δημοτικού σχολείου Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου. 

-2014 Μεταπτυχιακός τίτλος από το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου:

      ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία ( Education Leadership)

      Λευκωσία.

 

 
 

top