Αρχική > Ο συνδυασμός > Εμμανουήλ Μπαλογιάννης

<< Επιστροφή

Εμμανουήλ Μπαλογιάννης

Γεννήθηκα στην Χαλκίδα  στις 14.10.1962 , όπου ζω και εργάζομαι μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από το 1. Λύκειο Αρένων Χαλκίδας και σπούδασα στο Καποδιστριακό  πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γερμανικής  Φιλολογίας. (1984- 1988).

Το διάστημα 1989-1992 εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στην ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ στο τμήμα προμηθειών.

Από το 1990 δραστηριοποιούμαι στον τομέα που σπούδασα ως καθηγητής Γερμανικών και είμαι ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Χαλκίδα. Στα 24 χρόνια εργασίας βοήθησα τόσο στην εκπαίδευση πολλών νέων μαθητών όσο  και στην επίλυση πολλών προβλημάτων στην  ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία  Πόγκα , ιδιωτική  υπάλληλος  και πατέρας τριών παιδιών , τον Κωνσταντίνο(18) , την Εφηλένα (15) και την Αναστασία (12) που ακόμα παρακολουθούν την σχολική εκπαίδευση.

Παράλληλα  ασχολούμαι με τον αθλητισμό με ιδιαίτερη κλίση στο ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκα στον Ευβοϊκό , Ολυμπιακό Χαλκίδας και Προποντίδα .

Το 2010  συμμετείχα  για πρώτη φορά στις εκλογές με τον συνδυασμό  Γέφυρα προόδου και Ελπίδας του Χρήστου Παγώνη και εκλέχτηκα στην δημοτική κοινότητα Χαλκίδας , όπου βοήθησα στην ανάδειξη και στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων της πόλης.

Σε αυτές τις εκλογές διεκδικώ μια θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο  του Δήμου Χαλκιδέων, έχοντας την θέληση να προσπαθήσω  στην  βελτίωση του αθλητικού και εκπαιδευτικού τομέα του καλλικρατικού δήμου μας.
 
 

top