Αρχική > Ο συνδυασμός > Κωνσταντίνος Καλυβίτης

<< Επιστροφή

Κωνσταντίνος Καλυβίτης

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και μεγάλωσε στη Νεάπολη από πρόσφυγα πατερά τον Ευστράτιο (Στράτο) με καταγωγή από Προάστιο- Μάρμαρα Προποντίδας Κωνσταντινούπολης και μητέρα τη Ζαχαρούλα το γένος Αφράτη από τη Δροσιά Ευβοίας.

Αποφοίτησε το 1973 από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Χαλκίδας και το 1974 πέτυχε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπιδων, το 1978 ορκίστηκε και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Από το 1974 μέχρι το 2002 υπηρέτησε σε σχολεία, κέντρα εκπαίδευσης, Μονάδες εκστρατείας, τακτικά Συγκροτήματα και στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (Υποδιοικητής). Από 1999 μέχρι 2002 υπηρέτησε στη Σχολή Πεζικού(Διευθυντής τμημάτων Εκπαίδευσης), που με αίτηση του αφυπηρέτησε με τον βαθμό του Συνταγματάρχη ε,α.

Εκπαιδεύτηκε και ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και τα δίκτυα. Είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων στο δικτυακό Μάρκετινγκ και την επικοινωνία.

Είναι μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(Ε.Α.Α.Σ.), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών(Π.Ο.Σ.), του Συνδέσμου αποφοίτων Σ.Σ. Ευελπιδων τάξη 1978 και γραμματέας (πρόεδρος) της ε.κ.ο. Αποστράτων Ν. Ευβοίας (Ε.Δ. και Σ.Α.).

Έχει διατελέσει αθλητής στίβου και καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) στους συλλόγους  Α,Ο, Χαλκίς , ομάδα Σ.Σ. Ευελπιδων και Μίλωνα Ν. Σμύρνης και σε περιφερειακούς συλλόγους.

Είναι έγγαμος με τη Ζαχαρούλα Μαγκου-Καλυβίτη εκπαιδευτικό-διευθυντρια του 21ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και έχει δυο γιους τον Ευστράτιο (στρατιωτικό) και τον Παναγιώτη μαθητή Λυκείου.

Ασχολείται από το 2002 με τη πολιτική δράση στο νομό και την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο του.

Ζητά την στήριξη, γιατί θέλει να συμβάλλει στη καλύτερη οργάνωση και θωράκιση του Δήμου μέσα σε σύγχρονα ευρωπαϊκά πλαίσια με διαφάνεια, με αξιοπιστία, με κοινωνική δικαιοσύνη και με ανταποδοτικά τέλη στους Δημότες του χωρίς εξαιρέσεις, με Δήμαρχο τον Χρήστο Παγώνη.

Ευχαριστώ.

 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6987124934

 E-MAIL: konkalivitis@gmail.com 
 

top