Αρχική > Ο συνδυασμός > Κωνσταντίνος Τσάμαρης

<< Επιστροφή

Κωνσταντίνος Τσάμαρης

Γεννήθηκα την 01/06/1981 στην Χαλκίδα Ευβοίας στην οποία μεγάλωσα και έζησα όλα μου τα χρόνια, στην οποία και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Ο ιδιαίτερος τόπος καταγωγής μου είναι το Δ.Δ Καθενών που ανήκει στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων. Είμαι άγαμος και είμαι γιος του Ιωάννη Κ. Τσάμαρη και της Βασιλικής Α. Καμαριώτη από την Στενή Ευβοίας.

Τελείωσα το 19ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας και εν συνεχεία το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας (πρώην Σχολή Δημοκρίτου). Αποφοίτησα από το 1ο Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας με την ειδικότητα "Δομικού". Το 2000 εισάγομαι στο Α.Τ.Ε.Ι Κοζάνης όπου αποφοίτησα ως <<Πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος & Γεωτεχνολόγος Μηχανικός>> ενώ στην συνέχεια δίνοντας κατατακτήριες εξετάσεις εισάγομαι στο Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης όπου και αποφοιτώ ως <<Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός>>. Από το 2005 είμαι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ).

Σήμερα, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ «Τεχνικό Γραφείο» στην Χαλκίδα, με θεματικό αντικείμενο: Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΤΣΑΜΑΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
ΚΙΝ : 6937323586 
email: 
tsamaris@hotmail.com
 
 

top