Αρχική > Ο συνδυασμός > Κωνσταντίνος Μπαρούτας

<< Επιστροφή

Κωνσταντίνος Μπαρούτας

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα στις 19/08/1979 και είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Μαστρογιαννάκη, πτυχιούχο του  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεγάλωσα στη Νέα Αρτάκη, όπου και τελείωσα το γυμνάσιο, ενώ στη συνέχεια εγκαταστάθηκα στη Χαλκίδα και αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο. Το 1998 υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών.

Από το 2002 ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση ενώ  το  2006 ίδρυσα τη δική μου επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται και αυτή, στον καθαρισμό πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών θαλάμων. Από το 2012 έχει επαγγελματικό αντικείμενο και την εμπορία καυσόξυλων και ξυλάνθρακα, με το διακριτικό τίτλο “ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ”.

Το 2010 ιδρύω την εταιρία «Ευβοϊκή Περιβαλλοντική», με κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία στερεών αποβλήτων και την παραγωγή φτηνού compost (επεξεργασμένο οργανικό εδαφοβελτιωτικό), η οποία είναι βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα και έχει ως στόχο να αποτελέσει λύση για το τεράστιο πρόβλημα των αποβλήτων που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κομποστοποίησης (Σ.Ε.Κ), καθώς και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Ε.Ε.Δ.Σ.Α).

Από το 2012 είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας στον τομέα της μεταποίησης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ).

Το 2011 συμμετείχα ως εθελοντής στη διεξαγωγή των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics, που έλαβαν χώρα στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας.

Τα τελευταία 20 χρόνια είμαι αθλητής της ομάδας βόλεϊ της Χαλκίδας και ένας από τους ιδρυτές της νέας ομάδας Ο.ΠΕ.Χ (Όμιλος Πετοσφαίρισης Χαλκίδας – Chalkis Volleyball club).

Ο σκοπός που θέτω υποψηφιότητα στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης με το συνδυασμό «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» με επικεφαλή υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Παγώνη, είναι για να συμβάλλω με όσες δυνάμεις διαθέτω στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Χαλκίδα και ειδικότερα στα περιβαλλοντικά θέματα, καθώς γνωρίζω άριστα τη διαχείριση αποβλήτων και απορριμμάτων μέσα από τη συμμετοχή μου σε σεμινάρια και ημερίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η πολυετής επίσης εμπειρία μου στο χώρο του αθλητισμού μπορεί να βοηθήσει την πόλη μας να αναδειχθεί αθλητικά και πολιτιστικά και να εξελιχθεί σε μια από τις πιο δραστήριες πόλεις σε αυτούς τους τομείς.

Έχω το κουράγιο και την όρεξη για δουλειά, θέλω να αποτελέσω μια νέα δυνατή πρόταση και μια δυναμική προοπτική της πόλης μας και ζητώ την στήριξή σας με το σταυρό προτίμησης στο όνομά μου, δίνοντας σας την υπόσχεση ότι θα τιμήσω και την εμπιστοσύνη σας και τη Χαλκίδα μας!
 
 

top