Αρχική > Δράση > Δελτία Τύπου > ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ
<< Επιστροφή

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ

Οι νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που διοργάνωσε για εκείνους, την Τετάρτη το βράδυ στην καφετέρια «Καραγκιόζης» στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Νέοι που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και κάνουν τη δική τους επανάσταση, δίνοντας τέλος στην πολιτική του μαρασμού και της αδιαφορίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Μιας δημοτικής αρχής που έβαλε άλλες προτεραιότητες, αφήνοντας στην αδράνεια δράσεις που αφορούν τους νέους του δήμου, οι οποίοι κρατούν και το μέλλον αυτού του τόπου στα χέρια τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», Χρήστος Παγώνης ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα τους και όπως απέδειξαν χτες με την παρουσία τους, ήρθε η ώρα να του το ανταποδώσουν δίνοντας του την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα στο δήμο της  Χαλκίδας και να συνεργαστεί από τη θέση του δημάρχου, ουσιαστικά και χωρίς προκαταλήψεις με τα θέματα που τους απασχολούν.

Η ανεργία και πώς μπορεί ο δήμος να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης στην τοπική αυτοδιοίκηση α βαθμού ήταν το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της χθεσινοβραδινής συζήτησης και όχι μόνο. Η τουριστική ανάπτυξη, οι αθλητικές δομές, η συνεργασία με την Ε.Ε προκειμένου να υλοποιηθούν μία σειρά από προγράμματα που τόσα χρόνια έμεινα στα συρτάρια κ.α

 

 

Τέλος, ο κ. Παγώνης δήλωσε:

«Μετά από πολλά χρόνια αποχής των νέων από τη δημόσια ζωή του τόπου, οι φετινές εκλογές είναι το ερέθισμα και σήμερα το αποδεικνύει περίτρανα η νέα γενιά πως θέλει να εμπλακεί στη δημόσια ζωή του τόπου. Θέλει να εμπλακεί στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος στο οποίο θα ζήσει. Σκέφτηκα να συναντηθώ μαζί τους απόψε και δικαιώθηκα. Σήμερα μπορώ να είμαι αισιόδοξος ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο, διότι τα παιδιά που χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και η διάθεση προσφοράς, αποτελούν τον κορμό του ψηφοδελτίου που χτίζουμε. Πρέπει να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες στο δήμο που να είναι ικανές να απορροφήσουν τη νέα γενιά ενώ παράλληλα θα ενισχύουμε και τις κοινωνικές δομές».

Αρχεία

 
 

top